sobota, 19. september 2015

Ježek teka teka ali jesenska dekoracija - Hedgehog or Fall/Autumn Decoration

Ko sem prebrala, da je tokratni izziv pri Craft-alnici z osrednjim motivom ŽIVALI mi je privabilo nasmeh na obraz, saj imajo živali pomembno vlogo v življenju naše družine. Kot strela iz jasnega sem se spomnila na ježka, ki nas je lansko jesen obiskoval pri nas doma. Ker živimo na podeželju, smo seveda takšnih in drugačnih obiskovalcev navajeni in jih z veseljem sprejemo v naš dom, pa tudi če je samo začasni. Bil pa je tudi atrakcija za takrat še ne eno leto starega sinka, ki je samo še o ježku govoril kar nekaj časa. 


Ježek se je sicer odločil oditi, morda tudi zaradi miru, ki ga ob večerih ni imel pred nami, ko smo ga hodili občudovat in hranit, nam pa je ostal vsem v lepem spominu, saj je bil naš čisto posebni hišni ljubljenček.Pri izdelavi jesenske dekoracije sem uporabila Sizzix-ovo razalno šablono BigZ - Hedgehog, siv 3 mm filc, razalno šablono Lawn Fawn - Stitched Leaves, Distress Ink markerje (Festive Berries, Fired Brick, Evergreen Bough, Vintage Photo, Spiced Marmalade, Scattered Straw, Old Paper in Pine Needles) lesene dekorativne kose debla, ki sem jih zlepila skupaj in na njih postavila celotno dekoracijo.

Ježka pa prijavljam na naslednje izzive:
Lepo soboto vam vsem skupaj želim.Damjana

12 komentarjev:

 1. Kako je lušten tale ježek,
  prav po jeseni diši
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. krasnega ježka si izrezala in jesenska dekoracija je lepa :-))
  Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala, ker se igraš z nami na jesenskem izzivu pri Scrapping4Fun :-))

   Izbriši
 3. zelo lepa dekoracija, naravna in čisto jesenska. super.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ooo, kako lepa jesenska dekoracija. Ježek je res lepo narejen.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici in srečno pri izzivu. Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši
 5. Damjana, lahko se povsem identificiram s prvim stavkom te objave :) Tudi pri nas smo imeli že pol živalskega vrta doma :))) V kratkem pripravljam objavo o enem takem zelo posebnem ljubljenčku :) Ježka sicer nismo nikoli imeli dlje časa, se pa spomnim, kako smo nekoč reševali enega reveža, ki je imel po trebuščku polno klopov :( Po končani "operaciji" je veselo odhlačal :)
  Čudovito jesensko dekoracijo si izdelala! Tile listi s šivi so mi tako lepi, krasno si jih pobarvala. Hvala, ker sodeluješ v CRAFT-alnici, pozdravček, Maja

  OdgovoriIzbriši
 6. Lovely creation
  Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
  Rachelle DT
  http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 7. This is so cute! Thanks for joining us at Scrapping4Fun Challenges. Hope to see you again soon!! HUGS!
  Ann DT

  OdgovoriIzbriši