sobota, 21. januar 2017

Otroški lasnici ~ Hairpins

Kar nekaj časa že občudujem lasnice ~ "špangice" v laseh mladih gospodičen in vedno se spomnim na otroštvo, ko me ni nihče mogel bolj osrečiti, kot da mi je prinesel "špangico" z otroškim motivom.

Tokrat sem se lotila filca in iz čudovite nove šablone Cottage Cutz-a - Forest Critters naredila "špangici" za našo malo prijateljico, ki je pred dobrim tednom praznovala 3 leta. Na eni je miška, na drugi pa polžek.
Izrezala sem tudi Tag s pomočjo moje prav tako nove šablone Cottage Cutz-a - Bird Tag, in "špangici" namestila nanj.Izdelek prijavljam na naslednje izzive:


Prijeten večer želim.
Damjana

 

7 komentarjev:

 1. O, kakšna super ideja, prekrasni sta in lepih barv.

  OdgovoriIzbriši
 2. Fletni špangici iz filca. Mala gospodična bo zelo šik.

  OdgovoriIzbriši
 3. Gorgeous hair clips!! The little felt animals are super cute 😍❤

  Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  Luv
  Lols x x x

  OdgovoriIzbriši
 4. Such a sweet project. I'm sure they will be loved. Thanks for sharing it with us this week at Crafty Catz. Naomi x

  OdgovoriIzbriši
 5. Very cute tag! We are so blessed for your participation in our last Challenge and would love for you to join us again in our current Challenge at Word Art Wednesday. Leaving you with this Scripture inspiration from Colossians 2:6-7 which tells us, "So then, just as you received Christ Jesus as Lord, continue to live your lives in him, rooted and built up in him, strengthened in the faith as you were taught, and overflowing with thankfulness." Have a blessed week.

  JO ANN
  http://jatterburycreations.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši